Media vacatures

Heb jij ervaring in de media en ben je op zoek naar een nieuwe job in de mediabranche (online, digital en offline)? AMACOM bemiddelt voor diverse bureaus, waaronder mediabureaus. 

Mediavacatures en AMACOM

Onze focus ligt voornamelijk op functies binnen de bureauwereld met als speerpunt de reclamebranche. Daarnaast bemiddelen wij voor mediabureaus, digital bureaus, social media bureaus en soms voor A-merken (denk aan lifestyle of fashion brands). 

Je kunt in onze vacaturebank zoeken naar interessante functies voor jou. We bemiddelen onder andere voor functies als: Media Planners, Digital Planners, Media Directors, Media Managers, AV Planners, Media Inkopers of Media Strategen. Als je een vacature ziet waarvan je denkt dat deze goed aansluit bij jouw achtergrond en ervaring kun je hier direct op reageren!

De nieuwste vacatures bij AMACOM in je mail ontvangen?

Blijf op de hoogte van de meest recente creatieve vacatures door je aan te melden voor het wekelijkse job alert. Je doet dit door binnen de vacaturebank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een job alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd:

Ga direct naar: