Media vacatures

Heb jij ervaring in de media? Heb jij misschien zelfs bij een media bureau gewerkt? En ben je nu op zoek naar een nieuwe job in de media branche (online, digital en offline)?

Media vacatures en AMACOM

Onze focus ligt voornamelijk op functies binnen de bureauwereld met als speerpunt de reclame branche. Daarnaast bemiddelen wij voor media bureaus, digital bureaus, social media bureaus en soms voor spannende A-merken. 

Je kan in onze vacaturebank zoeken naar interessante functies voor jou, maar niet al onze functies staan online. We bemiddelen onder andere voor functies als: Media Planners, Digital Planners, Media Directors, Media Managers of Media Strategen. Als je een vacature ziet waarvan je denkt dat deze goed aansluit bij jouw achtergrond en ervaring, kun je hier direct op reageren!

De nieuwste vacatures bij AMACOM in je mail ontvangen?

Blijf op de hoogte van de meest recente creatieve vacatures door je aan te melden voor het job alert. Je doet dit door binnen de vacaturebank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een job alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd:

Ga direct naar:

Ga direct naar: interessante links