Hoe we werken?

Voor sommige bureaus is het werken met een recruiter vaak een logische keuze, maar mocht je nog nooit met een recruiter hebben gewerkt, dan hebben wij hier de voordelen voor je op een rijtje gezet: 

KENNIS VAN DE BUREAUWERELD
Ons uitgebreide netwerk in advertising helpt ons de juiste kandidaten te vinden. Als specialist in de bureauwereld spreken wij dezelfde taal; je hoeft ons niet uit te leggen wat bijvoorbeeld een Digital Account Director, UX of Visual Designer, Producer, Creative of Social Media Manager doet. Of wat de verschillen zijn tussen de bureaus onderling. Wij werken o.a. voor digital, reclame-, design- en content bureaus tot social agencies. Ook adviseren en ondersteunen wij fashion & lifestyle brands bij het opbouwen en uitbreiden van hun creative departments.

UITGEBREID NETWERK
Iedereen is op zoek naar creatieven en digitale specialisten en veel bureaus zoeken in dezelfde vijver naar die ene top kandidaat. Omdat wij dagelijks (24/7) bezig zijn met ons netwerk, weten we precies wie er passief of actief rondkijkt in de markt en wat de ideale next step voor iemand zou zijn. We onderhouden nauwe contacten met toppers uit het vak - onze 'ambassadeurs' - en hebben een enorm netwerk op LinkedIn,. Wij zetten diverse (social) kanalen in tijdens onze zoektocht naar de perfecte kandidaat door met de functie anoniem - of liever nog met jullie naam - in ons netwerk te adverteren. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide database die wij grondig bekijken. We gaan vooral actief searchen & hunten naar de juiste kandidaat en breiden ons netwerk dagelijks verder uit.

Ook een fijne bijkomstigheid (horen wij), is dat wij voor jullie in de gaten kunnen houden of er top kandidaten beschikbaar komen, functie of geen functie. Spreken wij zo'n topper, dan trekken we aan de bel en kunnen we bekijken of er op dat moment mogelijkheden spelen. 

VERTROUWELIJKHEID
Wij gaan altijd vertrouwelijk en discreet te werk. Dus mocht er intern nog niet bekend zijn dat medewerker x vertrekt, of een positie nog vertrouwelijk is, dan is het prettig om ons in te schakelen zodat deze informatie vertrouwelijk blijft.

PARTNERSHIP/GARANTIE
Vooraf, bij het in kaart brengen van de functie, maar ook tijdens de sollicitatieprocedure, begeleiden wij de gesprekken en adviseren we waar nodig. Ook nadat een kandidaat is begonnen houden we contact. We polsen bij zowel kandidaat als opdrachtgever hoe de eerste periode is verlopen en door ons grondige voortraject en objectieve advies gaat dit gelukkig bijna altijd goed. Mocht het toch voorkomen dat het niet de juiste match blijkt te zijn, dan geven we een garantie af. Lees hier meer over de voorwaarden. 

DE BESTE/REALISTISCHE VERSIE VAN HET BUREAU EN DE FUNCTIE
Om ervoor te zorgen dat niet alleen jij, maar ook de kandidaat enthousiast is over de functie en het bureau, leggen wij het juiste contact met de kandidaat. Vaak behoeft een functie of bureau toelichting en als je als werkgever zelf een kandidaat benadert kan het zijn dat er geen contact tot stand komt, omdat de kandidaat een verkeerd en/of onvolledig beeld heeft van het bureau. 

Verder weten kandidaten dat wij contact hebben met meerdere potentiële opdrachtgevers, waardoor er door ons sneller contact met hen wordt gelegd. Wij kunnen de kandidaat dan enthousiasmeren - als we inderdaad ook denken dat er een match is. Zien wij de match onvoldoende dan zijn wij hier transparant in en communiceren graag open en duidelijk. Wij willen zowel met opdrachtgevers als met onze kandidaten een partnership aangaan en een match maken voor the long run! 

DIVERSITY & INCLUSION
Wij zetten ons in voor gelijkheid, diversiteit en inclusie. De reclamebranche speelt hierin een grote rol en wij vinden het daarom ook belangrijk dat de teams, die een grote rol hebben in de beeldvorming in de media, divers zijn. Wij denken dat dit een afspiegeling moet zijn van de wereld waarin we leven, zowel het werk dat bureaus maken als de mensen die de bureaus vormen. Wij nemen uiteraard alle gekwalificeerde sollicitanten in overweging, ongeacht geslacht, afkomst, religie, seksuele geaardheid of leeftijd.