Hoe we werken?

Ons uitgebreide netwerk in advertising helpt ons de juiste kandidaten te vinden. Als specialist in de bureauwereld spreken wij dezelfde taal; je hoeft ons niet uit te leggen wat bijvoorbeeld een Digital Account Director, UX of Visual Designer, Producer, Creative Concepter of Social Media Manager doet. Of wat de verschillen zijn tussen de bureaus onderling. Wij werken voor (digital) creative agencies, reclame- en internetbureaus, activatiebureaus, social media bureaus en af en toe maken we een uitstapje naar adverteerderszijde, denk aan (digital) start-ups, fashion of lifestyle brands. 

Social media zijn ‘our best friends' en daar hebben wij een groot netwerk. Wij zetten diverse kanalen in, naast het actief en gericht searchen/headhunten, hebben we een database waar je u tegen zegt en weten we vaak al wie er toe is aan een nieuwe stap. Kortom, wij weten hoe dan ook de juiste kandidaten te bereiken. Maar voordat wij voor jullie aan de slag kunnen, willen we graag zo veel mogelijk informatie over de openstaande vacature(s), cultuur en jullie bureau/brand. Uiteraard zijn er genoeg details te bespreken voor we aan de slag gaan. Dat doen we graag face to face of eventueel telefonisch.

Tijdens de sollicitatieprocedure begeleiden wij de gesprekken, maar ook nadat een kandidaat is begonnen houden we contact. We polsen bij zowel kandidaat als opdrachtgever hoe de eerste periode is verlopen en door ons grondige voortraject en objectieve advies gaat dit gelukkig bijna altijd goed. Mocht het toch voorkomen dat het niet de juiste match blijkt te zijn, dan geven we een garantie af. Hiring your best is our most important task!