Hoe we werken?

We hebben een mooi netwerk aan bureaus waar we voor mogen werken. Wij weten vaak welke functies er spelen in de markt en welke bureaus, start-ups of toffe merken op zoek zijn naar bijvoorbeeld een Social Media Specialist, Digital AM of PM, Content Creator, UX of Visual Designer, Producer, Creative Concepter of Strateeg. Onze opdrachtgevers vertrouwen ons in onze eerste selectie, waardoor de mensen die door ons worden aangedragen, vaak met 1-0 voorsprong het gesprek ingaan!

Wil je weten wat de voordelen voor jou als kandidaat zijn om ons in te schakelen bij je zoektocht naar een next step? We hebben hier een aantal voor je op een rijtje gezet!

Zie je een leuke functie? Reageer dan via de link die erbij staat en we laten je zo snel mogelijk wat weten. Sluit je achtergrond goed aan bij een van onze functies, dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Zien we niet meteen de match, dan wachten we ook even met een kennismaking. Zo houden we het zo concreet mogelijk. Als we elkaar zien, dan weten we meestal welk bureau/opdrachtgever voor jou interessant zou kunnen zijn (en dan hebben we dat ook meestal al telefonisch met elkaar besproken). Jouw gegevens gaan nooit ergens naar toe zonder jouw toestemming en alle informatie en sollicitaties worden zeer vertrouwelijk behandeld.

Willen we elkaar graag ontmoeten maar lukt het niet om de agenda's op elkaar af te stemmen? Dan kijken we wat er voor of na werktijd mogelijk is of plannen we eventueel een skypegesprek in. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste functies? Schrijf je dan in voor onze Job Alert.

Er wordt regelmatig gevraagd hoe je als kandidaat op onze kandidatenbank terecht kunt komen. De kandidaatprofielen die je in onze kandidatenbank op de site ziet staan zijn samen met de kandidaat opgesteld in een uitgebreid gesprek. Wij plannen deze gesprekken pas in op het moment dat er een concrete match is of als je achtergrond zo goed past bij onze opdrachtgevers dat wij verwachten op korte termijn iets voor je te kunnen betekenen.

Overigens zijn onze diensten voor kandidaten geheel kosteloos. Onze opdrachtgevers betalen ons een fee voor het searchen en selecteren van de juiste kandidaat.