Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast team met de nodige ervaring en een natuurlijke nieuwsgierigheid en drive om de juiste match te maken.

We willen veel van je weten, of je nu opdrachtgever bent of kandidaat! Niet alleen de feiten, die staan wel op je LinkedIn. Nee, we zijn vooral nieuwsgierig naar jou als persoon, van welke functie je echt energie krijgt en binnen wat voor cultuur jij het beste uit de verf komt. Vaak een gevoelskwestie, maar ook door goed te luisteren en aandacht te hebben voor details, weten we van beide kanten wat de verwachtingen en wensen zijn.

Wij hebben een scherp gevoel over wat voor type mens bij onze opdrachtgevers passen (soms beter dan zijzelf ;-) en voor onze kandidaten geldt hetzelfde. Hoe komt iemand over, wat zoekt hij of zij ├ęcht in een nieuwe job? Zijn de verwachtingen realistisch, too much of is de kandidaat misschien te bescheiden? Wat maakt iemand creatief? Een portfolio/concept kan geweldig zijn, maar moet wel passen bij de visie en kernwaarden van het bureau en hun opdrachtgevers.

Hoe dan ook, wij gaan het gesprek aan en gaan voor de juiste match!

Laura, Diana, Danique, Marloes, Pieter en Jetske