Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast team met de nodige ervaring en een natuurlijke nieuwsgierigheid en drive om de juiste match te maken.

We willen veel van je weten, of je nu opdrachtgever bent of kandidaat! Niet alleen de feiten, die staan wel op je LinkedIn. Nee, we zijn vooral nieuwsgierig naar jou als persoon, van welke functie je echt energie krijgt en binnen wat voor cultuur jij het beste uit de verf komt. Vaak een gevoelskwestie, maar ook door goed te luisteren en aandacht te hebben voor details, weten we van beide kanten wat de verwachtingen en wensen zijn.

Wij hebben een scherp gevoel over wat voor type mens bij onze opdrachtgevers passen (soms beter dan zijzelf ;-) en voor onze kandidaten geldt hetzelfde. Hoe komt iemand over, wat zoekt hij of zij écht in een nieuwe job? Zijn de verwachtingen realistisch, too much of is de kandidaat misschien te bescheiden? Wat maakt iemand creatief? Een portfolio/concept kan geweldig zijn, maar moet wel passen bij de visie en kernwaarden van het bureau en hun opdrachtgevers.

Hoe dan ook, wij gaan het gesprek aan en gaan voor de juiste match!

Laura heeft AMACOM alweer jaren geleden (de teller staat inmiddels al op 23) opgericht. Haar interesse in marketing en reclame heeft haar doen besluiten zich te focussen op de bureauwereld, waar ze zich meer dan thuis voelt. Haar focus ligt op het spreken van Strategen en ze neemt vaak de management rollen (Creative Directors, Operations Managers, Business Managers en MD's) voor haar rekening, maar ze vindt het ook leuk om Designers, Creatives en Developers te spreken.

Diana staat graag met iedereen in contact, zowel met kandidaten als opdrachtgevers. Ze weet precies (en als eerste) wie waar naar op zoek is en weet daardoor feilloos de juiste link te leggen tussen beide partijen. Wil je passief of actief rondkijken? Zorg dat zij ervan weet en zij houdt je op de hoogte van interessante functies.

Danique is onze top searcher en weet zelfs het schaarste talent op miraculeuze wijze te vinden. Verder is zij onze Digital en Social Specialist en zorgt ze ervoor dat onze website goed werkt, jullie al onze leuke functies te zien krijgen en heeft ze het meeste contact met onze social kandidaten.

Marloes is onze allrounder. Zij heeft in het verleden al jaren bij AMACOM gewerkt voor de diverse staf functies op het gebied van HR, finance, sales, ICT en secretarieel. Ze heeft daarna samen met Laura Selection4Fashion gerund en heeft dus ook een enorm netwerk in de fashion. Na een uitstapje in de aviation en ICT hoek is zij weer terug in het AMACOM team. Deze dame weet van de hoed en de rand ;-)

Jetske is niet alleen onze Recruiter maar ook Designer! Zo hebben we dankzij haar onze leuke social visuals en nieuwe huisstijl, maar zorgt ze ook dat Designers goed op waarde worden ingeschat. Dus ben jij een Visual, UI of UX Designer, variërend van campagnes, social, digital of branding en identities, dan ben je bij haar aan het juiste adres!

Pieter is een geval apart, in positieve zin ;-) Naast dat hij zelf muzikant is, heeft hij zijn eigen recruitmentbureau op het gebied van music (The Music Recruiters) waar wij als AMACOM nauw mee samenwerken én werkt hij ook nog als Recruiter bij AMACOM. Hij houdt zich met name bezig met account en new business development rollen.