Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast team met de nodige ervaring en een natuurlijke nieuwsgierigheid en drive om de juiste match te maken.

We willen veel van je weten, of je nu opdrachtgever bent of kandidaat! Niet alleen de feiten, die staan wel op je LinkedIn. Nee, we zijn vooral nieuwsgierig naar jou als persoon, van welke functie je echt energie krijgt en binnen wat voor cultuur jij het beste uit de verf komt. Vaak een gevoelskwestie, maar ook door goed te luisteren en aandacht te hebben voor details, weten we van beide kanten wat de verwachtingen en wensen zijn.

Wij hebben een scherp gevoel over wat voor type mens bij onze opdrachtgevers passen (soms beter dan zijzelf ;-) en voor onze kandidaten geldt hetzelfde. Hoe komt iemand over, wat zoekt hij of zij ├ęcht in een nieuwe job? Zijn de verwachtingen realistisch, too much of is de kandidaat misschien te bescheiden? Wat maakt iemand creatief? Een portfolio/concept kan geweldig zijn, maar moet wel passen bij de visie en kernwaarden van het bureau en hun opdrachtgevers.

Hoe dan ook, wij gaan het gesprek aan en gaan voor de juiste match!

Meet the team

Laura

Laura heeft AMACOM alweer jaren geleden opgericht. Haar focus ligt op het spreken van Creatieven en Strategen en daarnaast neemt ze de management rollen voor haar rekening. Door haar enorme netwerk weet ze precies (en als eerste) wie waar naar op zoek is, waardoor ze feilloos de juiste link weet te leggen tussen beide partijen. Wil je passief of actief rondkijken? Zorg dat zij ervan weet en ze houdt je op de hoogte van interessante functies!

Marloes

Marloes is onze allrounder en een ervaren recruiter. Ze heeft in het verleden al jaren bij AMACOM gewerkt en daarna samen met Laura 9 jaar Selection4Fashion gerund. Haar focus ligt op het spreken van Creatieven, Designers en Projectmanagers en ze neemt de rollen bij fashion/lifestyle brands voor haar rekening. Daarnaast is Marloes vaak 'point of contact' voor onze internationale opdrachtgevers en kandidaten.

Danique

Danique is onze top searcher en weet zelfs het schaarste talent op miraculeuze wijze te vinden. Verder is zij onze Digital en Social Specialist en zorgt ze ervoor dat onze website goed werkt, jullie al onze leuke functies te zien krijgen en heeft ze het meeste contact met onze social kandidaten en creatieven.

Marieke

Met Marieke's achtergrond als Projectmanager/Producer ligt haar focus op Account-/Project en Producer rollen, ze weet tenslotte precies wat hierbij komt kijken en in welke omgeving deze kandidaten het best tot hun recht komen. Als jij een Projectmanager bent komt Marieke dus graag met jou in contact, we hebben namelijk vaak enorm veel vacatures op dit gebied.

Jetske

Jetske is niet alleen onze Recruiter maar ook Designer! Zo hebben we dankzij haar onze leuke social visuals en nieuwe huisstijl, maar zorgt ze ook dat Designers goed op waarde worden ingeschat. Dus ben jij een Visual, UI of UX Designer, variërend van campagnes, social, digital of branding en identities, dan ben je bij haar aan het juiste adres!

Natalie

Natalie is onze nieuwste aanwinst! Ze is geen vreemde in de bureauwereld, want ze heeft zelf bij diverse bekende reclamebureaus gewerkt. Ze weet dus goed hoe het er aan toe gaat bij agencies en waar de mooiste jobs en beste kandidaten te vinden zijn. Ze gaat met name op zoek naar Producers, Project- en Accountmanagers.