So, what about AMACOM?

AMACOM

AMACOM is opgericht in ’98 en focust zich op de bureauwereld. Wij werken voor (digital) creative agencies, reclame- en internetbureaus, activatiebureaus, social media bureaus en af en toe maken we een uitstapje naar adverteerderszijde, denk aan start-ups, fashion of lifestyle brands. Als specialist in de bureauwereld spreken wij dezelfde taal; je hoeft ons niet uit te leggen wat bijvoorbeeld een Digital Account Director, UX of Visual Designer, Producer, Creative Concepter of Social Media Manager doet. Of wat de verschillen zijn tussen de bureaus onderling.

Een klein professioneel team, persoonlijk met focus op kwaliteit. Slagvaardig, flexibel, informeel in de omgang.

Zo maar een paar woorden die van toepassing zijn op AMACOM. In ons vind je, zowel als kandidaat als opdrachtgever, een actieve meedenker, adviseur en schepper van realistische verwachtingen! 

Wij zijn gebaat bij een goede match, maar wel voor the long run en voor alle partijen! Is het de juiste move om te maken, past de persoon goed bij de cultuur? Ons advies: bij twijfel, niet doen. Past het perfect en voelt het goed, schakel dan snel!

AMACOM bemiddelt voor veel verschillende functies, denk aan de volgende functiegroepen:
- Account en project
- Creatie
- Design
- Strategie
- Traffic en operations
- Management
- Development
- Staf: HR - secretarieel - finance