Advertising news

5 INNOVATIES DIE CREATIEVE CONTENTMARKETING NOG BOEIENDER MAKEN 

Veel merken focussen zich op online video en social media, maar er zijn veel meer mogelijkheden voor creatieve contentmarketing. Lees hier welke opkomende technologieën en platformen je moet gebruiken om de beleving van je verhaal optimaal te versterken!


DIT ZIJN DE 10 HOT FUTURE JOBS IN DIGITAL MARKETING

De Digital Marketing business is snel aan het veranderen en functies die een paar jaar geleden niet bestonden zijn nu gebruikelijk en onmisbaar. Benieuwd welke 10 functies de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen en waar het meest naar gevraagd zal worden? Lees het hier!

 

10 hot jobs


 

YOUNG BASTARDS GEZOCHT!

Ben jij net afgestudeerd en klaar om de eerste stap in je creatieve carrière te zetten? Vanaf september mogen een aantal jonge creatieven drie maanden lang ervaring op doen door echt mee te draaien op de creatieve vloer van Youngworks. Meld je nu aan!


DIT HEBBEN DE WINNAARS VAN DE CANNES LIONS 2017 MET ELKAAR OVEREEN

WARC onderzocht de winnaars van de Cannes Lions 2017 en komt tot 4 centrale thema’s. De onderzoekers richtten zich op de 122 inzendingen voor de categorie Creative Effectiveness Lions. In deze categorie bevinden zich campagnes die meetbare resultaten kunnen laten zien over een langere termijn. Gebleken is dat online video het belangrijkste kanaal is, gekeken naar de effectiviteit van campagnes. Daarnaast zijn er nog 3 trends die hier invloed op hebben, lees hier meer.


DE MEEST GEMAAKTE FOUTEN BIJ HET MAKEN VAN EEN PORTFOLIO

Je portfolio is je persoonlijke visitekaartje en voor opdrachtgevers en bureaus de reden om je wel óf niet aan te nemen. Zorg -  naast een gelikt design - dat klantvraag, middelen, oplossing en resultaat goed geformuleerd zijn. Wat er dan nog mis kan gaan? Lees het hier