DE NIEUWE GEVERS

De nieuwe gevers

Wil jij met jouw creatieve en digitale skills bijdragen aan de wereld voor morgen en goede doelen helpen om impact te maken door mee te werken aan een (tijdelijk) project? Op het platform van De Nieuwe Gevers kun jij jouw skills doneren aan het goede. Want geld doneren is niet de enige manier waarop jij goede doelen kunt helpen om meer impact te maken. Een leuke manier om je portfolio uit te breiden met maatschappelijke cases, je cv van een sociaal tintje te voorzien én (toekomstige) wereldverbeteraars aan je netwerk toe te voegen.

Drukke agenda? Geen zorgen! Je werkt slechts tijdelijk mee met het team van de organisatie, bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en kunt soms al met één belletje organisaties verder helpen. Er staat op dit moment een record aantal projecten online. Kortom: de keuze is reuze.

Dankzij de inzet van professionals hebben ze al ruim 1.3 miljoen weten te besparen voor de goeden doelen sector. Neem eens een kijkje op hun website en wie weet kom je een project tegen dat perfect bij jouw skills en idealistische droom past. Super mooi initiatief dat een plekje in de spotlights verdient!

Go check it out!