Social media vacatures

Geïnteresseerd in een geweldige baan op het gebied van online / social media? Doorzoek dan nu onze vacaturebank. AMACOM is namelijk gespecialiseerd in de werving en selectie voor online en social media vacatures!

Groot netwerk voor vacatures in de online media

AMACOM heeft contact met diverse social-, media- en reclamebureaus. Ons netwerk beslaat onder andere de regio Amsterdam en Utrecht. Door middel van ons uitgebreide netwerk in de (social) media en de bureauwereld, weten wij als geen ander de nieuwste online / social media vacatures voor je te vinden. Daarbij kijken wij naar de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Zoek naar social- / online media vacatures

Ben je op zoek naar vacatures in de online media? Via onze vacaturebank kan je in alle social media vacatures zoeken. Ook kan je via de email service van AMACOM, het job alert, de nieuwste vacatures ontvangen. Vind je een functie waarvan je denkt dat deze goed bij je ervaring en wensen aansluit, reageert dan direct op deze functie of stuur je CV naar het e-mailadres solliciteren@amacom.nl.

Laat AMACOM zoeken naar een online- / social media functie

Heb jij een achtergrond op het gebied van social media in de (digital) bureauwereld en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je dat wij actief voor je op zoek gaan naar een functie in de online of social media? Mail je CV samen met een omschrijving van je ideale functie en werkomgeving naar solliciteren@amacom.nl. Op basis van je wensen houden wij het actief voor je in de gaten! Daarbij kijken we verder dan alleen je professionele werkervaring, je persoonlijke wensen met betrekking tot werksfeer en cultuur zijn even belangrijk.

Gerelateerd:

Ga direct naar: interessante links