Social media en influencer marketing vacatures

Geïnteresseerd in een geweldige baan op het gebied van content en social media? Doorzoek dan nu onze vacaturebank. AMACOM is namelijk gespecialiseerd in de werving en selectie voor content, influencer marketing, pr en social media vacatures!

Groot netwerk in de bureauwereld, zowel agencies als kandidaten

AMACOM heeft een uitgebreid netwerk in content agencies, social media bureaus, pr bureaus, influencer marketing bureaus en reclamebureaus. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam maar ook daarbuiten, denk aan Arnhem, Eindhoven en Breda. Door dit uitgebreide netwerk in de social media en bureauwereld weten wij als geen ander de nieuwste content / social media vacatures voor je te vinden. Daarbij kijken wij naar de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Content, social media, pr en influencer marketing vacatures via AMACOM

Ben je op zoek naar vacatures op het gebied van content, social media, pr of influencer marketing? Via onze vacaturebank kun je naar alle social media, content, pr en influencer vacatures zoeken. Denk aan functies als Social Media Manager, Content Manager, Community Manager, Social Advertising Specialist, Content Marketeer, PR Manager, Influencer Marketing Manager, Social Strategist, Campaign Manager, Online Marketeer, Online Marketing Consultant, Content Director of Content Specialist.

Ook kun je via de email service van AMACOM, het job alert, wekelijks de nieuwste vacatures ontvangen. Meld je hier aan en vul je gegevens in, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM! Vind je een functie waarvan je denkt dat deze goed bij je ervaring en wensen aansluit, reageer dan direct op deze functie of stuur je cv naar het e-mailadres info@amacom.nl.

Laat ons zoeken naar een passende functie

Heb jij een achtergrond op het gebied van social media, pr, influencer marketing of content bij een agency en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je dat wij actief voor je op zoek gaan naar een functie in de social media, pr, influencer marketing of content bij een agency? Mail dan je cv of LinkedInprofiel met een omschrijving van je ideale functie/next step en je voorkeur voor het soort bureau naar info@amacom.nl. Op basis van je wensen houden wij actief voor je in de gaten welke toffe jobs er spelen! Daarbij kijken we verder dan alleen je professionele werkervaring, je persoonlijke wensen met betrekking tot werksfeer en cultuur en ontwikkeling zijn daarbij zeer belangrijk.

Gerelateerd:

Ga direct naar: