Personeel voor de bureauwereld

Op zoek naar personeel voor (creative/digital/social) reclame functies?

AMACOM is werving en selectie specialist op het gebied van creatieve en digitale posities. Wij hebben uitstekende kandidaten beschikbaar met ervaring bij digital, social of creative agencies, denk aan Creative Directors, Art Directors, Copywriters, Digital en Social Creatives, Projectmanagers, Accountmanagers, Content Directors, Social Media Managers, Community Managers, Content Creators, Content Managers, Digital Designers, UX Designers, Visual Designers, Interaction Designers, Strategen, Strategy Directors, Traffic Managers en Office Managers. 

Passende medewerkers voor creatieve, digitale en interactieve reclame functies

AMACOM gaat actief op zoek naar de perfecte match tussen jou als werkgever en je toekomstige medewerker. Als werving- en selectiebureau (ofwel recruitmentbureau) zoeken wij voor opdrachtgevers naar geschikte kandidaten om diverse vacatures te vervullen. Het is daarbij van belang dat er inhoudelijk de juiste match is, maar ook dat de persoon goed past binnen de bureaucultuur. Bekijk op onze homepage wat opdrachtgevers en kandidaten van onze recruitment dienstverlening vinden of check onze werkwijze en spelregels

Interesse in een kandidaat?

In onze kandidatenbank kan een zoekopdracht gemaakt worden op de diverse vakgebieden (o.a. advertising, digital, social, strategie, marketing, HRM en finance) en staan onze beschikbare kandidatenprofielen. Zie je een interessante kandidaat, dan horen wij dit graag. Je kunt direct reageren op een kandidaatprofiel via de button onderaan het profiel van deze kandidaat. Je kunt ons ook bellen op ons telefoonnummer (0346-251562) en vragen naar Laura of Diana. Uiteraard bekijken wij of deze of andere kandidaten geschikt zijn. Heb je al een functieprofiel? De vacature kan naar ons gemaild worden via mailadres laura@amacom.nl.

Op dit moment niet op zoek naar nieuwe medewerkers, maar wil je op de hoogte gehouden worden van beschikbare kandidaten in de reclame? 

In onze kandidatenbank kun je, naast zoeken, ook een kandidaten alert aanmaken. Je ontvangt dan de nieuwste beschikbare kandidaten (maandelijks) via de e-mail. 

Blijf op de hoogte van beschikbare kandidaten door je aan te melden voor het kandidaten alert. Je doet dit door binnen de kandidatenbank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een kandidaten alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de beschikbare top kandidaten van AMACOM!