Digital vacatures

Heb jij een digital achtergrond en ben je op zoek naar een nieuwe digital functie bij een social-, digital- of reclamebureau? Dan ben je bij AMACOM aan het juiste adres!

AMACOM bemiddelt voor diverse reclamebureaus, van kleine bureaus tot grote internationale, prijswinnende reclamebureaus. Crossmediaal, thematisch en uiteraard ons specialisme: online/digital en social/content!

Digital vacatures via AMACOM 

AMACOM is hét werving & selectiebureau voor digital vacatures. Sinds 1998 adviseert AMACOM bureaus en bedrijven bij het succesvol invullen van vacatures op directie-, senior- en mediorniveau, met name voor vaste functies maar ook op freelance/detachering basis.

Wij bemiddelen voor allerlei digital functies zoals Digital Strateeg, Digital Creative, Digital Projectmanager, Digital Accountmanager, Digital Designer, Digital Copywriter, Digital Deisgner, Traffic Manager Digital, Digital Creative Concepter, Digital Art Director, Digital Strategy Director en Digital Creative Director.

Zoek je een bureau dat actief meedenkt, adviseert en echt luistert naar wat jij belangrijk vindt? Dan is AMACOM het juiste bureau voor jou!

Werkwijze van AMACOM

Wil je weten hoe onze bemiddeling voor digital functies werkt?

Zoek de juiste kandidaten of werkgevers op digital gebied

Op onze vacaturebank staan alle openstaande functies waar je kunt zoeken naar passende (digital) vacatures.

Op onze kandidatenbank staan alle beschikbare top kandidaten (profielen) waar werkgevers naar kunnen zoeken.

Open sollicitatie

Heb je ervaring in een digital functie en wil je je oriënteren? Mail je gegevens en een korte omschrijving van je gewenste positie/soort bureau/cultuur naar het volgende emailadres: info@amacom.nl.

Uiteraard gaan wij zeer vertrouwelijk om met je gegevens. Neem bij vragen contact op via 0346-251562.

Blijf op de hoogte van de meest recente creatieve vacatures door je aan te melden voor het job alert. Je doet dit door binnen de vacaturebank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een job alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd: