Creatieve vacatures

Prikkelende vacatures voor creatieven vind je via AMACOM. Zoek jij een baan als creatief dtp-er, creative director, art director, copywriter, designer, interaction designer, concept ontwikkelaar of strateeg? Dan ben bij ons aan het juiste adres! AMACOM bemiddelt met name voor creatieve posities, voor reclame, digital en social bureaus.

Creatieve vacatures bij opdrachtgevers van AMACOM

AMACOM heeft een uitgebreid netwerk van contacten die vacatures voor creatieven beschikbaar hebben. Onze opdrachtgevers zijn diverse reclamebureaus, van kleine bureaus tot grote internationale prijswinnende reclame bureaus, crossmediaal, thematisch en natuurlijk ons specialisme: online/digital/geïntegreerd!

Als creatief zoek je de juiste inhoudelijke en creatieve match, maar ook een bedrijfscultuur die bij je past. Bij AMACOM ben je verzekerd dat je nieuwe baan aansluit bij je wensen.

Wat AMACOM voor creatieven kan betekenen  

AMACOM helpt ambitieuze creatieven graag aan een (nieuwe) baan. Ons specialisme is de bemiddeling van creatieve online, digital of geïntegreerde specialisten voor interactieve en crossmedia reclame- of social bureaus.

Wil je weten hoe onze bemiddeling voor creatieve functies werkt?

AMACOM bemiddelt creatieve functies (vast én freelance)

AMACOM bemiddelt met name voor vaste posities, maar ook op freelance/interim basis voor creatieve functies bij interactieve, digital, social, crossmediale reclame bureaus. Onze opdrachtgevers zijn reclame bureaus die zich bezig houden met online, interactieve reclame projecten. Het specialisme van AMACOM: werven van online/digital/geïntegreerde specialisten voor digital, social en crossmedia bureaus.

Creatieve functies en het actuele aanbod van AMACOM

Wij hebben niet alleen de laatste creatieve vacatures in onze vacaturebank, we gaan daarnaast ook actief voor je op zoek naar de perfecte match. Als werving- en selectiebureau zijn wij voor diverse klanten in de reclamebranche zoekende naar kandidaten om creatieve functies te vervullen. Het is in ons belang om een goede klik tussen jou en je potentiële werkgever te vinden.

Bekijk onze vacaturebank voor actuele banen voor creatieven. Meer informatie? Bel 0346-251562 of mail naar info@amacom.nl.

Blijf op de hoogte van de meest recente creatieve vacatures door je aan te melden voor het job alert. Je doet dit door binnen de vacaturebank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een job alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd:

Ga direct naar: interessante links