Creatieve vacatures

De leukste vacatures voor creatieven vind je via AMACOM. Zoek jij bijvoorbeeld een baan als creatief DTP-er, Vormgever, Creative Director, Art Director, Copywriter, Designer, Interaction Designer, Content Creative, Motion Designer, Concept Ontwikkelaar of Concept Creative? Dan ben bij ons aan het juiste adres, want AMACOM bemiddelt met name voor creatieve posities voor reclame, digital en social bureaus.

Creatieve vacatures bij opdrachtgevers van AMACOM

AMACOM heeft een uitgebreid netwerk en weet welke creatieve vacatures er beschikbaar zijn. Onze opdrachtgevers zijn diverse reclamebureaus, van kleine bureaus tot grote internationale prijswinnende reclamebureaus - crossmediaal, thematisch en natuurlijk ons specialisme: online/digital, social/content en geïntegreerd.

Als Creatief zoek je de juiste inhoudelijke en creatieve match, maar ook een bedrijfscultuur die bij je past. Met AMACOM ben je verzekerd dat je nieuwe baan aansluit bij je wensen.

Wat AMACOM voor creatieven kan betekenen  

AMACOM helpt ambitieuze creatieven graag aan een (nieuwe) baan. Ons specialisme is de bemiddeling van creatieve online, digital, social of geïntegreerde specialisten voor interactieve en digital reclame- of social/content bureaus.

Wil je weten hoe onze bemiddeling voor creatieve functies werkt?

AMACOM bemiddelt voor vaste en freelance creatieve functies 

AMACOM bemiddelt met name voor vaste posities, maar ook op freelance/interim basis hebben we creatieve functies. Onze opdrachtgevers zijn reclamebureaus die zich bezig houden met online/digital, social en interactieve reclameprojecten. Het specialisme van AMACOM: werven van online/digital/geïntegreerde specialisten voor digital, social/content, geintegreerde en crossmediabureaus.

Creatieve functies en het actuele aanbod van AMACOM

Wij hebben niet alleen de laatste creatieve vacatures in onze vacaturebank, we gaan daarnaast ook actief voor je op zoek naar de perfecte match. Als werving- en selectiebureau zijn wij voor diverse klanten in de reclamebranche zoekende naar kandidaten. Het is in ons belang om een goede klik tussen jou en je potentiële werkgever te vinden.

Bekijk onze vacaturebank voor actuele banen voor creatieven. Meer informatie? Bel 0346-251562 of mail naar info@amacom.nl.

Blijf op de hoogte van de meest recente vacatures door je aan te melden voor het job alert. Je doet dit door binnen de vacaturebank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een job alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd: