Account- / Projectmanager vacatures

Zoek je een functie als (online/digital/social) Accountmanager of Projectmanager? AMACOM heeft diverse vacatures voor zowel Project- als Account Managers bij bijvoorbeeld online, social of crossmediale reclamebureaus.

Accountmanager / Projectmanager / Producer vacatures bij AMACOM

Wij zijn altijd op zoek naar goede Project Managers, Account Managers en Producers met een specialisatie of focus op het gebied van digital, online, social of crossmediaal voor diverse bureaus. AMACOM bemiddelt vooral voor fulltime functies (af en toe een parttime functie) en met name voor vaste banen in de interactieve, digital en crossmedia reclame branche. Wij zorgen voor de bemiddeling tussen de werkgevers en onze kandidaten die solliciteren op beschikbare vacatures voor Project-, Accountmanager en Producer.

Op zoek naar een vacature (online/digital/social) Project Manager of Account Manager? Zoek je een andere functie?

Wij zoeken regelmatig ervaren Projectmanagers, Accountmanagers, (Digital) Producers, Project Directors, Traffic Managers & Planners, Operations Managers en Operations Directors.

Daarnaast werven we voor creatieve teams, maar ook voor posities als Creatief Directeur, Creative Director, Art Director en Designer (digital, web, interaction & user experience). Met regelmaat zoeken we dus goede kandidaten voor de functie van Projectmanager Online of bijvoorbeeld online Accountmanagers.

Verder hebben we regelmatig vacatures voor Strategen, Concept Ontwikkelaars, Account Directors, Accountmanagers, Account Exectutives en Copywriters / Online (eind) Redacteuren. Heel divers dus!

Vacaturebank of job alert emailservice

Op onze vacaturebank staan alle nieuwste vacatures o.a. voor Project Manager en Account functies. Wil je automatisch onze nieuwe posities binnen je vakgebied per mail ontvangen? Meld je dan aan voor de emailservice van AMACOM: het job alert. Je doet dit door binnen de vacaturebank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een job alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd:

Ga direct naar: interessante links