Account- / Projectmanager vacatures

Zoek je een functie als (online/digital/social) Accountmanager of Projectmanager? AMACOM heeft diverse vacatures voor zowel Project- als Accountmanagers bij online/digital, social/content of crossmediale, geintegreerde reclamebureaus.

Accountmanager / Projectmanager / Producer vacatures bij AMACOM

Wij zijn altijd op zoek naar goede Projectmanagers, Accountmanagers en Producers met een specialisatie of focus op het gebied van digital en social/content voor diverse bureaus. AMACOM bemiddelt vooral voor fulltime functies (af en toe een parttime functie) en met name voor vaste banen in de interactieve, digital en crossmedia reclamebranche. 

Op zoek naar een vacature als (online/digital/social) Projectmanager of Accountmanager? 

Wij zoeken regelmatig ervaren Projectmanagers, Accountmanagers, Account Directors, (Digital) Producers, Project Directors, Traffic Managers & Planners, Operations Managers en Operations Directors.

Op zoek naar een andere functie? We werven daarnaast voor creatieve teams, maar ook voor posities als Creative Director, Art Director en Designer (digital, visual, interaction & user experience). Verder hebben we regelmatig vacatures voor Strategen, Creative Concepters en Copywriters. Heel divers dus!

Vacaturebank of job alert emailservice

Op onze vacaturebank staan alle nieuwste vacatures o.a. voor Project Manager en Account functies. Wil je automatisch onze nieuwe posities binnen je vakgebied per mail ontvangen? Meld je dan aan voor de emailservice van AMACOM: het job alert. Je doet dit door binnen de vacaturebank aan de linkerkant (onder de zoekfilters) op 'Maak een job alert aan' te klikken. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd: