Accountmanager/Projectmanager vacatures

Zoek je een functie als Accountmanager of Projectmanager en heb je ervaring bij een digital, social of reclamebureau? AMACOM heeft vacatures voor zowel Projectmanagers als Accountmanagers bij o.a. digital agencies, social, communicatie-, design en reclamebureaus.

Accountmanager / Projectmanager / Producer vacatures bij AMACOM

Wij zijn altijd op zoek naar goede Projectmanagers, Accountmanagers en Producers met ervaring bij agencies/in de advertising branche. AMACOM bemiddelt voor fulltime functies.

Maar wat doet een Projectmanager bij een reclamebureau nou precies? En wat is het verschil met een Producer en hoe verhoudt die rol zich tot een Accountmanager?

Lees hier meer over de rol van een Projectmanager, Producer en Accountmanager.

Op zoek naar een vacature als (online/digital/social) Projectmanager of Accountmanager? 

Wij zoeken regelmatig ervaren Projectmanagers, Accountmanagers, Account Directors, (Digital) Producers, Project Directors, Traffic Managers & Planners, Operations Managers en Operations Directors.

Op zoek naar een andere functie? We werven daarnaast voor creatieve teams, maar ook voor posities als Creative Director, Art Director en Designer (zowel graphic als visual en UX/UI). Verder hebben we regelmatig vacatures voor Strategen, Creative Concepters en Copywriters, maar ook voor Social Media Managers en Influencer Marketing Managers. Heel divers dus!

Vacaturebank of job alert emailservice

Op onze vacaturebank staan alle nieuwste vacatures o.a. voor Projectmanager en Account functies. Wil je automatisch onze nieuwe posities binnen je vakgebied per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor de emailservice van AMACOM: het job alert. Je kunt daar je gegevens invullen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures van AMACOM!

Gerelateerd: