Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen passende vacature maar ben je er van overtuigd dat AMACOM wat voor je kan betekenen in je zoektocht? Heb je relevante ervaring in advertising/reclame of in de digital, social of mediabranche? Ben je een Art Director, (Visual/UX/UI) Designer, Concept/Creative, Project- of Account Manager, Strateeg, Digital/Social Specialist of heb je een andere functie binnen de bureauwereld en ben je klaar voor een move? Dan willen wij je graag leren kennen! Ook als je passief rond wil kijken voor alleen die ene speciale, interessante functie; wij houden de markt voor je in de gaten!

Mail je gegevens (cv of LinkedIn profiel, portfolio (voor creatieven) en vooral zoveel mogelijk input over jouw ideale next step en soort omgeving/bureau naar laura@amacom.nl.

In het kader van de AVG privacywetgeving willen we je erop wijzen dat we je gegevens in onze database worden opslaan voor een periode van 5 jaar. Uiteraard gebruiken wij jouw gegevens alleen om dit te koppelen aan interessante functies en worden jouw gegevens nooit met derden gedeeld zonder jouw nadrukkelijke toestemming. Wil je niet dat wij jouw gegevens bewaren voor toekomstige functies of geef je de voorkeur aan een andere periode dan 5 jaar, laat het ons dan meteen weten in de mail.