Open sollicitatie

Ben je benieuwd of wij je van dienst kunnen zijn bij het vinden van een mooie next step, maar zie je niet meteen een vacature die aansluit? Heb je relevante ervaring in advertising of in de digital, social, content of mediabranche?  Dan willen wij je graag leren kennen! Ook als je passief rond wil kijken voor alleen die ene speciale, interessante functie; wij houden de markt voor je in de gaten!

Wij ontvangen graag jouw enthousiaste, inhoudelijke motivatie; geef aan waar jouw hart sneller van gaat kloppen, hoe je ideale werkomgeving eruit ziet, waar je kracht ligt en je uitdaging (concreet: welke taken je aanspreken, wat voor soort agency en projecten, etc.). Zorg voor een met aandacht gemaakt cv en vergeet uiteraard niet om als creatief ook de link naar je portfolio toe te voegen.

Mail je gegevens (cv of LinkedIn profiel) en vooral zoveel mogelijk input over jouw ideale next step naar solliciteren@amacom.nl.

In het kader van de AVG privacywetgeving willen we je erop wijzen dat we je gegevens in onze database worden opslaan voor een periode van 5 jaar. Uiteraard gebruiken wij jouw gegevens alleen om dit te koppelen aan interessante functies en worden jouw gegevens nooit met derden gedeeld zonder jouw nadrukkelijke toestemming. Wil je niet dat wij jouw gegevens bewaren voor toekomstige functies of geef je de voorkeur aan een andere periode dan 5 jaar, laat het ons dan meteen weten in de mail.