Open sollicitatie

Heb je ervaring in advertising (reclamebureau/digital/media)? Ben je Art Director, (UX) Designer, Concept Creative, (Social) Strateeg, (digital) Projectmanager of heb je een andere functie binnen de bureauwereld en ben je klaar voor een move? Dan willen we je graag leren kennen! 

Je kunt snel en eenvoudig een open sollicitatie sturen door een connectie te maken met je LinkedIn profiel. We halen dan uitsluitend de gegevens op om het formulier in te vullen. Handmatig invullen kan natuurlijk ook. 

In het kader van de AVG privacywetgeving willen we je erop wijzen dat bij een (open) sollicitatie, je gegevens in onze database worden opogeslagen voor een periode van 5 jaar. Uiteraard gebruiken wij jouw gegevens alleen om dit te koppelen aan interessante functies en worden jouw gegevens nooit met derden gedeeld zonder jouw nadrukkelijke toestemming. Wil je niet dat wij jouw gegevens bewaren voor toekomstige functies of geef je de voorkeur aan een andere periode dan 5 jaar, laat het ons dan weten door te mailen naar laura@amacom.nl.

Automatisch aanvullen met LinkedIn

Liever geen connectie maken met LinkedIn, maar wel solliciteren via LinkedIn? Ga dan naar je LinkedIn profiel, kopieer de link in je browser en plak deze in dit veld.
... Bladeren
... Bladeren