Executive Search

AMACOM EXECUTIVE SEARCH richt zich op senior, MT- en directielevel professionals in de creatieve sector. Deze specifieke doelgroep vereist een zorgvuldige en discrete aanpak en vraagt naast een groot netwerk om gesprekspartners op niveau om de juiste kandidaten te enthousiasmeren voor een volgende carrièrestap. AMACOM is al twintig jaar lang dé toonaangevende externe recruitmentpartner in de bureauwereld en onze recruiters weten de juiste tone of voice aan te slaan om het optimale resultaat te behalen. Door onze uitgebreide marktkennis kunnen wij op strategisch en inhoudelijk niveau waarde toevoegen aan de zoektocht naar de juiste professional voor uw bureau.

AMACOM EXECUTIVE SEARCH werkt uitsluitend aan zoekopdrachten die op basis van exclusiviteit worden verleend en biedt zowel een slagings- als een kwaliteitsgarantie. Actieve search staat centraal bij deze werkwijze, eventueel ondersteund door een uitgebreide wervings-/social campagne.

Meer informatie? Neem contact op met Laura Amato / laura@amacom.nl | 06-22503580 of met Pieter Wolter / pieter@amacom.nl.